Pérez Garijo es mostra implacable contra la corrupció

La consellera i coordinadora d’Esquerra Unida, Rosa Pérez Garijo, reafirma el seu compromís i el de la seua organització amb la lluita contra la corrupció a través de la seua última columna d’opinió, publicada en Diari La Veu: “les persones que aprofiten el món del servei públic per als seus interessos personals són l’enemic a batre. Sense excepcions”. Ho fa davant unes declaracions de la síndica de Ciutadans, Mamen Peris, en què critica que la comissió d’investigació pel Cas Assut no s’haja iniciat encara.

La consellera de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica, i coordinadora d’Esquerra Unida, ratifica el seu compromís i el de la seua organització amb la lluita contra la corrupció al territori valencià. Ho fa a través de la seua última columna d’opinió publicada en Diari La Veu, en la qual afirma que “les persones que aprofiten el món del servei públic per als seus interessos personals són l’enemic a batre”. Pérez Garijo es mostra contundent sobre aquest tema: “sense excepcions”.

El text pren com a motiu unes declaracions recents de la síndica de Ciutadans, Mamen Peris, en què es critica que la comissió d’investigació pel Cas Assut no s’haja iniciat encara. En aquest sentit, Pérez Garijo al·ludeix al secret de sumari com a principal impediment per al desenvolupament d’una recerca efectiva: “intuïm que els pocs investigats que es coneixen es negarien a declarar en les Corts Valencianes si els criden, amb l’excusa del secret de sumari”. Malgrat això, la coordinadora d’Esquerra Unida i membre del Consell valencià garanteix que “la comissió d’investigació arribarà”, i afirma, a més, que es realitzarà “sense excepcions, enfront de qualsevol menyspreu a la vocació de lluita pels serveis públics”.


La columna de Pérez Garijo recorda que el Cas Taula va arribar als jutjats gràcies a la denúncia i recerca que Esquerra Unida va realitzar fa uns anys: “no és casualitat que ara es comencen a emetre condemnes, i que vegem en el banc dels acusats a Alfonso Rus. En política no hi ha casualitats, tot es deu a la valentia d’Esquerra Unida per a denunciar-ho tot”. Així, Pérez Garijo reivindica el paper de la seua organització en la lluita contra la corrupció en el territori valencià: “Vam donar la cara i vam posar el cos. Però ho tornaríem a fer una i mil vegades més. Amb els diners del poble no es juga”.

Related Articles

Back to top button