Guanyar Alcoi programa les seues primàries i convida a la ciutadania d’Alcoi a participar

Tota la informació, en el següent enllaç: https://www.guanyaralcoi.com/primaries-2022

La plataforma ciutadana Guanyar Alcoi, fruit de l’acord assembleari del dia 28 d’octubre, ha començat el procés de primàries per a conformar la seua llista a les eleccions municipals de maig del 2023.

Segons informa el regidor de Guanyar Alcoi Mauro Colomina: “la idea és preparar-nos amb antelació a les eleccions municipals, conformant un programa potent per a traure a Alcoi del seu decaïment i conformar una candidatura amb capacitat per a dur-lo a terme”.

Cal recordar que Guanyar Alcoi és una plataforma ciutadana conformada per persones a títol particular. De la mateixa manera que es va fer en 2015 i en 2019, ara per tal de conformar la llista de la candidatura de Guanyar Alcoi a les eleccions de maig del 2023, la plataforma realitza unes primàries obertes on la ciutadania podrà presentar la seua candidatura i votar a aquells que millor ens representen.

“Des de Guanyar Alcoi”, remarquen “tenim un compromís amb la participació ciutadana i la transparència. Creiem que per a canviar radicalment la forma de fer política aquesta s’ha de posar en mans de la gent. Per això optem perquè la llista electoral siga triada amb participació directa de la ciutadania per conformar una candidatura oberta, il·lusionant, diversa, sense quotes ni pactes en despatxos”.

CALENDARI DE LES PRIMÀRIES

El procés de primàries, que arranca el 10 de novembre, finalitzarà el 20 de desembre amb la publicació dels resultats de les votacions. No obstant això, segons assenyalen: “ara, l’important és que tota aquella persona que vulga participar en les primàries i aportar el seu vot i el seu criteri en la conformació de la candidatura de Guanyar Alcoi, pot registrar-se fàcilment a través del nostre web: www.guanyaralcoi.com, fins a l’11 de desembre”, informa Colomina. El calendari de les primàries es conforma així:

⁃ Registre de votants al cens:
Del 10 de novembre a l’11 de desembre.

⁃ Inscripció de candidatures:
Del 10 de novembre al 19 de novembre.

⁃ Votacions:
Del 12 al 18 de desembre.

⁃ Recompte:
19 de desembre.

⁃ Publicació de resultats:
20 de desembre.

VULL VOTAR

Per a poder votar a les primàries de Guanyar Alcoi has de tenir més de 16 anys i haver nascut, viure, treballar o estudiar a Alcoi. Has d’acreditar-ho amb algun document adjuntant-lo al registre telemàtic o mostrant-lo als punts de votació per tal de certificar-ho.

Hi ha dos modalitats de votació: telemàtica o presencial.

Per a la votació telemàtica t’has de registrar en el nostre web: (https://www.guanyaralcoi.com/registre-com-a-votant-a-les-primaries-de-guanyar-alcoi/) abans del 12 de desembre.

Si vols votar de forma presencial no cal registre previ. Tindràs la possibilitat de votar als llocs i horaris que anunciarem pròximament. Les dates de votació seran del 12 al 18 de desembre.

VULL FORMAR PART DE LA CANDIDATURA

Pots inscriure’t per a presentar-te a les primàries i formar part de la candidatura emplenant el document d’inscripció de candidatura i fent-lo arribar al correu primaries@guanyaralcoi.com junt amb els documents necessaris (document d’identificació, fotografia actual, breu explicació personal i motivació política) i acceptant els termes del Compromís Ètic de Guanyar Alcoi.

Inscripció per a presentar-se a les primàries i formar part de a la candidatura: https://www.guanyaralcoi.com/inscripcio-de-candidatures-a-les-primaries-del-2022/

CREIEM EN LA DEMOCRÀCIA PARTICIPATIVA

“Per a Guanyar Alcoi és important que la ciutadania, que el veïnat d’Alcoi, puga participar directament i influir en la conformació de la nostra candidatura. A més, qualsevol persona que ho desitge, té l’oportunitat de presentar-se a les primàries: creiem en una democràcia on la gent participe més enllà de votar cada quatre anys, on la política es fa de forma transparent i oberta”, remarca el regidor.

ENLLAÇOS D’INTERÉS

Pàgina web amb tota la informació de les primàries: https://www.guanyaralcoi.com/primaries-2022

El reglament de les primàries es pot consultar en el següent enllaç: https://www.guanyaralcoi.com/reglament-de-primaries-2022/

El registre per a votar en les primàries de Guanyar Alcoi es pot consultar en el següent enllaç: https://www.guanyaralcoi.com/registre-com-a-votant-a-les-primaries-de-guanyar-alcoi/

Les instruccions per a presentar-se a les primàries es poden consultar ací: https://www.guanyaralcoi.com/inscripcio-de-candidatures-a-les-primaries-del-2022/

Related Articles

Back to top button