Guanyar reclama més responsabilitat a l’Ajuntament i a Conselleria per a solucionar la reforma de l’Andreu Sempere

Alcoi pateix una desproporció anormal respecte al País Valencià amb gran quantitat de centres privats, un element cabdal per a l’increment de la desigualtat social.

Les obres es van anunciant des de 2018 i cap administració es fa càrrec dels múltiples retards.

Després de l’anunci de mobilitzacions per part de les famílies de l’IES Andreu Sempere, tant el govern de la Generalitat Valenciana com el de l’Ajuntament d’Alcoi han reaccionat i han impulsat de nou unes obres que s’estan fent eternes: les de la necessària reforma de l’IES Andreu Sempere. No obstant això, cap de les dues administracions es fa responsable del retard. “Aquesta manera de treure’s les culpes d’ambdues entitats és una mostra d’irresponsabilitat, tinguem-ho en compte. De que ni Conselleria ni molt menys l’Ajuntament es veu capaç de defensar els interessos d’esta ciutat” apunta Pablo González, regidor de la plataforma municipalista Guanyar Alcoi.

Davant d’estes circumstàncies, Guanyar Alcoi vol manifestar el seu suport als joves i les seues famílies i vol reclamar major eficiència i responsabilitat als nostres governs per defensar els interessos de la ciutadania. Uns interessos que passen per la defensa real -no només de discurs- de l’educació pública, garant essencial per a que tots els alcoians i alcoianes tinguen les mateixes oportunitats vitals. S’ha de tindre en compte que a Alcoi hi ha una desigualtat entre l’escola pública i la privada amb percentatges d’escola privada anormals i exagerats en comparació a la resta del País Valencià.

“Davant d’esta situació els nostres governs no poden ser tan infantils d’acusar-se entre ells. Han d’assumir que són responsables, perquè si no ho són ells davant d’una obra pública ja ens direu qui són. I han de treballar per a que la reforma de l’Andreu Sempere siga una realitat com abans millor. Esperem també que no siga una promesa electoral i passat maig de 2023 s’obliden, com Francés i el seu equip ens té acostumats ja que són experts en vendre fum.” conclou González.

De moment, apunta Guanyar Alcoi, preguntaran per quines carències arrosseguem amb estes instal·lacions envellides per a saber si ha afectat i en quina mesura l’irresponsable retard d’unes obres que fa dècades que es necessiten, ja que els consten problemes amb les TIC, amb la calefacció, al gimnàs, a les cobertes o de falta d’espais adients.

Related Articles

Back to top button