La candidata de Xàtiva Unida, Amor Amorós, posa en marxa un canal de WhatsApp per rebre propostes i suggeriments de la ciutadania.

Es podrà concertar una visita al 687 23 72 73 , en cas de que algú vulga comentar qualsevol tema en persona amb la candidata de Xàtiva Unida.

La Regidora inicia el camí cap a les eleccions convençuda que el protagonisme és de la ciutadania per això obri un canal de WhatsApp per a qualsevol persona interessada en traslladar propostes per millorar Xàtiva, bé a través de missatge o bé amb entrevista directa.

La Xativina obri les portes a participar en el programa que el col·lectiu presentarà en la pròxima cita electoral, està interessada en conversar i debatre sobre les propostes progressistes que necessita Xàtiva i també a contestar a qualsevol pregunta que se li plantatge.

En el ADN del col·lectiu està la participació ciutadana i esta iniciativa se suma a totes les dutes endavant pel col·lectiu, assemblees ciutadanes, butlletins, programes de podcast i ara contacte per WhatsApp i possible entrevista amb la candidata de Xàtiva Unida.

Amorós defensa que no es pot construir una Xàtiva millor sense els xativins i xativines i espera que la iniciativa tinga una bona acollida. La política xativina ha explicat que “pensem que la gent vol proposar idees i les seues inquietuds, a més amb aquest tipus de format podem prioritzar els temes que més preocupen a curt i llarg termini. Podrem parlar sobre temes que a estiguen damunt de la taula o d’altres.” De fet ,així ho confirmava Amorós, en els encontres que ha organitzat Xàtiva Unida amb veïns i veïnes de la ciutat.

Related Articles

Back to top button