Esquerra Unida lamenta la paràlisi de la causa judicial per les agressions i incidents del 9 d’Octubre de 2017

Esquerra Unida reclama reprendre el judici contra els 28 ultres que han pogut ser identificats com a responsables de les agressions i altres incidents durant la manifestació convocada per la Comissió 9 d’octubre el passat 2017. L’organització crida a la participació massiva a la manifestació del pròxim diumenge, convertida en símbol de l’antifeixisme durant els últims anys.

Esquerra Unida lamenta la paràlisi, després de cinc anys, de la causa judicial per les agressions i incidents del passat 9 d’Octubre de 2017 per part d’un grup d’ultres d’extrema dreta. Alhora, l’organització d’esquerres crida a la mobilització i a la participació massiva a la manifestació del pròxim diumenge, convocada per la Comissió 9 d’Octubre, una cita que s’ha convertit en símbol de l’antifeixisme valencià durant els últims anys de celebració. La marxa eixirà, com és tradicional, a les 18h des de la plaça de Sant Agustí de València.

Esquerra Unida manifesta de nou la seua total condemna i repulsa per les agressions feixistes ocorregudes a València aquell dia, i celebra que “malgrat tot, l’extrema dreta mai aconseguirà apropiar-se del dia del poble valencià”.

L’organització també lamenta que “haguérem haver de patir una situació que ens retrocedia a fa més de quaranta anys, quan aquest país vivia sota una dictadura” i reclama que les agressions no queden impunes.

Related Articles

Back to top button