Rosa Pérez Garijo: “José Luis Roberto és un insult a la democràcia”

Esquerra Unida considera “vergonyosa” la condecoració per part de la Policia Nacional al líder d’extrema dreta. Rosa Pérez Garijo, coordinadora general de l’organització, afirma que “emprarem totes les vies institucionals per a demanar explicacions pel reconeixement”.

Esquerra Unida valora com a “vergonyosa” la condecoració que se li ha atorgat a José Luis Roberto, reconegut líder de l’extrema dreta, per part de la Policia Nacional. La formació d’esquerres recorda que Roberto és “ben conegut al nostre país per instigar i protagonitzar una gran quantitat d’episodis violents que atempten directament contra la nostra democràcia”.

Així ho ha afirmat Rosa Pérez Garijo, la coordinadora general de l’organització, que anuncia també que “des d’Esquerra Unida emprarem totes les vies institucionals de que disposem, mitjançant els nostres representants, per a demanar explicacions”. “Aquests fets són un atac contra la nostra democràcia. José Luis Roberto és un insult per a la democràcia”, conclou Pérez Garijo.

Related Articles

Back to top button