Guanyar Alcoi demana gestió directa dels serveis públics davant la satisfacció de les escoletes d’estiu.

La satisfacció mostrada pel govern en les escoles d’estiu demostra que necessitem serveis de cura i que és millor gestionar directament els serveis públics.

Fa uns dies van donar per finalitzades les escoles d’estiu finançades amb el Pla Corresponsables del Ministeri d’Igualtat. A pesar del començament abrupte al fer un procés de selecció massa tard i no trobar a cap empresa que ho gestionara, el govern de Francés ha manifestat la seua total satisfacció davant d’aquestes escoletes. I amb això, per a Guanyar Alcoi, es demostra que l’ajuntament d’Alcoi pot gestionar perfectament els serveis públics a la ciutadania. Segons el seu regidor Pablo González: “Els nostres xiquets i xiquetes són el bé més preuat que tenim i si en temps record han sigut capaços de gestionar directament un servei d’atenció i cura diari per què no ho fan amb altres serveis? L’objectiu no és donar la millor atenció a la ciutadania? O es que Francés té un altre objectiu al privatitzar els nostres serveis?”

Guanyar Alcoi ha volgut també incidir en la necessitat que la població alcoiana té per tindre al seu abast serveis de cura i atenció als xiquets i xiquetes. Un servei que ja va ser proposat per Guanyar en juliol de 2021 i aprovat per ampla majoria. No obstant això, el govern del PSOE no ha mogut un dit per a acomplir amb l’acord del plenari fins que no ha arribat el Pla Corresponsables. I a més a més, en comparació amb altres municipis Alcoi i els seus habitants han eixit perdent. En molts altres municipis, amb més o menys habitants, els seus govern han implementat multitud de serveis a les famílies. González: “altres ajuntaments han oferit serveis d’atenció a les famílies durant totes les vesprades de l’any, en estiu, en horaris no estàndards… però els alcoians no tenim tanta sort. I és una pena veure cada dia que per culpa d’un govern que no té ganes de treballar o no en sap prou, els alcoians i alcoianes som ciutadania de segona.”

Related Articles

Back to top button