Esquerra Unida inicia el curs polític amb la mirada posada al cicle electoral de 2023

La Comissió Executiva de l’organització es va reunir dimecres passat 7 de setembre per a tractar els ítems que marcaran l’inici del nou curs polític.

Esquerra Unida ha celebrat una reunió de la seua executiva per a marcar les línies de treball del nou curs polític, amb la mirada posada en la convocatòria electoral prevista per al mes de maig de 2023.

Per a continuar aprofundint i avançant en polítiques que milloren la vida de les treballadores i els treballadors, la prioritat està a garantir l’edició d’un tercer Botànic a nivell autonòmic i continuar ampliant la presència municipal de la qual la formació ja gaudeix, treballant per a incrementar el nombre d’escons als Ajuntaments, de governs municipals i Alcaldies.

En aquesta línia, l’organització disposa ja d’un primer esborrany del reglament per a les pròximes primàries, pendent d’aprovació pel Consell Polític Nacional que se celebrarà el 17 de setembre.

Segons ha indicat la Diputada i Portaveu de la Comissió Executiva, Estefania Blanes, “l’esborrany, de moment, marca les dates: per a les llistes autonòmiques les primàries acabarien a finals de novembre, i per a les alcaldies a l’inici de l’any”, a més de complir amb tots els elements de garantia jurídica i apostar, com sempre, per llistes cremallera, paritàries i que aposten per la joventut.

Related Articles

Back to top button