Mauro Colomina nou regidor de Guanyar Alcoi 

Graduat en Ciències Polítiques i de l’Administració compta amb una important experiència en la política local 

El plenari de divendres 29 de juliol de l’Ajuntament d’Alcoi serà la primera vegada que Mauro Colomina intervinga com a regidor de la plataforma municipalista Guanyar Alcoi. Arran de la renúncia de Sandra Obiol a l’acta de regidora fa ja un mes, Colomina passa a formar part del consistori alcoià. 

Mauro Colomina és titulat en el Grau en Ciències Polítiques i de l’Administració Pública per la Universitat de València. Té formació de postgrau en comunicació política i en responsabilitat social corporativa. A més a més, i a pesar de la seua joventut, té una llarga trajectòria com a activista social a l’àmbit local així com a assessor de comunicació i gestió administrativa en el grup municipal Guanyar Alcoi en l’anterior legislatura (2015-2019). A l’actualitat desenvolupa la seua activitat laboral en una entitat de certificació elaborant auditories de responsabilitat social corporativa. Activitat que compatibilitzarà amb la seua tasca al consistori alcoià. 

Colomina ha assegurat que continuarà amb la tasca realitzada fins ara en el grup municipal: “A Guanyar entenem la política com una feina col·lectiva i horitzontal. Els anteriors regidors ens feien partícip a tota la candidatura de les decisions que anaven prenent per tant puc dir que les seues propostes i intervencions són meues també. Ara només assumisc un paper més exposat. Espere per tant poder contribuir a que els alcoians i les alcoianes tinguen una vida més justa i més còmoda.” El nou regidor ha reconegut la tasca realitzada fins ara per Sandra Obiol a qui li ha dedicat paraules de reconeixement: “no puc negar que és una responsabilitat per a mi substituir a Sandra que ha desenvolupat una tasca magnífica al grup. Però tractaré de fer-ho el millor possible i sé que comptaré amb el seu suport, el de Pablo i el de tota la candidatura en aquesta nova i apassionant etapa que encete.”

Related Articles

Back to top button