Guanyar demana que totes les reunions de l’alcalde siguen públiques

Les reunions que l’alcalde manté amb diferents agents socials i econòmics han de constar en la seua agenda pública i s’han de conéixer els punts a tractar.

El passat 2 de maig en el periòdic El Nostre es publicava una informació sobre una reunió mantinguda amb els principals accionistes del CD Alcoyano. Era una reunió on la mateixa notícia deia així “amb l’organització d’un menjar a meitat de setmana en un restaurant de la ciutat i en la qual es va voler comptar amb la presència de l’alcalde Toni Francés, com una manera de legitimar i confirmar aquesta reunió amb la presència de la primera autoritat local”.

Com a representant institucional, sobretot donades les circumstàncies que estan apareixent a premsa en les darreres setmanes sobre les qüestions econòmiques del club, aquestes reunions en les Toni Francés acudeix com a representant de totes les alcoianes i alcoians haurien de ser conegudes per la ciutadania, és el que reclama la plataforma municipalista. Per eixa raó van preguntar al govern en el passat plenari, però l’alcalde només va dir que era una reunió ordinària i prou, a pesar que no està inclosa a l’agenda institucional. Davant d’això la regidora Sandra Obiol manifesta: “El Alcoyano no és només una institució molt important per la ciutat, sinó que cada any destinem més de 200.000 euros al club més totes les inversions que fem al Collao i la resta de camps i instal·lacions que utilitza el club. Crec que si l’alcalde va a parlar de qüestions relacionades amb la viabilitat del club, els alcoians i alcoianes han d’estar informats. I això és tan senzill com publicar en el web de l’ajuntament la reunió amb horari i lloc, els punts a tractar i un resum dels acords arribats. Això és tindre cura del club i també de la democràcia.”

La reivindicació de major transparència de les accions del govern alcoià és una reivindicació històrica de la plataforma que no obstant el govern de Toni Francés mai ha atés.

Notícia El Nostre: https://www.elnostreciutat.com/cd-alcoyano-laccionariat-local-reacciona-i-decideix-fer-front-comu/

Related Articles

Back to top button