La candidatura ‘Continuem endavant, fent País’, encapçalada per Rosa Pérez Garijo, liderarà EUPV

  • Rosa Pérez Garijo renova el seu càrrec com a coordinadora d’Esquerra Unida del País Valencià. La candidatura “Continuem endavant, fent País” ha estat triada per la militància per dirigir de nou l’organització d’esquerres.
  • La militància d’EUPV avala la gestió de Garijo i dona suport a la seua reelecció: l’informe de gestió de l’actual direcció ha rebut un 75,5% dels vots; la candidatura “Continuem endavant, fent país” ha obtingut un 65%, quasi dos terços de la totalitat dels vots.

Una vegada finalitzat el procés de votació de per renovar el Consell Polític Nacional d’EUPV, dut a terme durant la jornada del diumenge 12 de desembre, i per un 65 % dels vots, la candidatura “Continuem endavant, fent País” ha estat l’elegida per la militància per a liderar l’organització. Aquest percentatge suposa quasi dos terços de la totalitat dels vots rebuts. Rosa Pérez Garijo, també Consellera de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica, tornarà a ocupar de nou el càrrec de coordinadora d’EUPV.

Els resultats d’aquest procés participatiu avalen la gestió de l’actual direcció, i es tradueixen en un missatge de suport a la candidatura que encapçala Rosa Pérez Garijo per part de la militància. L’informe de gestió de l’actual direcció ha rebut un 75,5% dels vots, una dada molt significativa pel que fa a la valoració del treball de l’actual executiva per part dels militants. Per altra banda, la candidatura “Continuem endavant, fent País” ha obtingut un 65% dels vots per dirigir l’organització, quasi dos terços del total, i ha estat l’opció majoritària a la majoria de comarques del País Valencià

En paraules de la coordinadora: ‘Molt contenta, però sobretot molt agraïda pel suport que la militància ha donat a la llista que encapçalava, la llista de l’actual direcció. Dos terços dels votants ens han donat el seu suport. També estem molt satisfetes amb el suport amplíssim a l’informe de gestió d’aquesta direcció, amb un 75,5% dels vots, que marca clarament que la militància està contenta amb el treball que aquesta direcció està fent”. Garijo assenyala que aquests resultats “ens encoratgen a continuar enfortint l’organització com a una ferramenta fonamental per a la ciutadania, per fer un món més just, un país més just i igualitari”.

L’actual direcció fa un balanç positiu pel que fa a la participació en les votacions, i crida de nou a la participació de totes les afiliades i afiliats d’EUPV a aquest procés que exemplifica la millora en la participació interna duta a terme els darrers anys.

El pròxim dissabte, 18 de desembre, tindrà lloc la XIII Assemblea d’EUPV a Alacant, amb el lema “Horitzó Republicà”, en què es debatran i votaran esmenes al document polític, organitzatiu i als estatuts.

Continuem endavant, fent País

Rosa Pérez Garijo es refereix a la seua candidatura com a “plural i oberta, formada per homes i dones valentes d’arreu del País Valencià que demostren dia a dia la seua capacitat per estar al carrer, al costat dels moviments socials i a les institucions,  per dur endavant polítiques públiques que sempre s’havia dit que no eren possibles, però que  demostren que es tracta només d’una qüestió de voluntat”.

El missatge de la candidatura, segons assenyalen, és clar: “volem que Esquerra Unida del País Valencià continue sent un instrument útil per a la millora de la qualitat de vida de les persones’.

La candidatura encapçalada per Garijo ha destacat durant la seua campanya el municipalisme com la millor ferramenta per a canviar la vida de les persones. També el retorn d’EUPV a les Corts Valencianes i la participació, per primera vegada, en el govern valencià.

La direcció ha emfatitzat també la reactivació de l’organització amb l’impuls de la participació, les àrees, la Fundació d’Estudis, el treball en àmbits com la memòria democràtica, la participació, la transparència, la cooperació o la defensa dels serveis públics, entre d’altres.

Related Articles

Back to top button