LES JOVES D’ESQUERRA UNIDA DEL PAÍS VALENCIÀ CELEBREN LA SEUA XII ASSEMBLEA GENERAL 

Dissabte passat, 23 d’octubre, les Joves d’Esquerra Unida del País Valencià van celebrar la seua XII Assemblea General en la seu central de la formació d’esquerres situada a València, on es van reunir els i les membres de l’organització menors de 31 anys de les diferents comarques del País Valencià. També es va habilitar una sala online perquè les militants que així ho decidiren pogueren assistir de manera virtual.

En aquest procés assembleari es van debatre i es van votar, seguint les normes i el calendari de l’Assemblea, els documents polítics (la carta de funcionament i l’anàlisi política) en els quals es basarà la seua línia d’acció durant els pròxims anys.

En l’Assemblea es va elegir als i les membres que conformen el Consell Polític Jove, màxim òrgan de direcció entre assemblees de JEUPV, i també van ser reelegides com a coordinadores d’aquesta xarxa d’activistes Aysa Mustafa Rubio i Andrea Pardo Calatayud, que han informat de la seua intenció de continuar oferint el seu suport a tota la militància com van fer anteriorment, ja que, com va comentar Aysa en l’Assemblea, “reprendrem el pla que vam iniciar abans de la pandèmia de visitar totes les comarques on tinguem companyes joves per a conèixer l’activitat que realitzen allí i ajudar-les en tot el que puguem”.

Com han comentat des de l’equip de coordinació, en tot moment es comprovava l’immens compromís que té la militància per a millorar les condicions de vida de la joventut treballadora del País Valencià i de lluitar pel socialisme, el feminisme i l’ecologisme. En paraules d’Andrea, “d’aquesta XII Assemblea General destacaria la gran afluència de persones joves motivades i amb ganes de ser partícips actives en la vida política de l’organització, que està molt viva i és un fet que la participació en ella està augmentant”.

Des del renovat Consell Polític Jove, han agraït la dedicació i la germanor de tota la militància, així com el suport que han rebut des d’Esquerra Unida del País Valencià, des de Jóvenes IU i les federacions Joves d’EU Catalunya, Jóvenes IU Andalucía, la xarxa d’activistes joves d’Ezker Anitza-IU, Joves IU Castilla y León, i també a Rebeldía País Valencià, Joves Ecosocialistes i el Consell Valencià de la Joventut. A més, com han declarat des d’aquest òrgan, les persones que van assistir van gaudir de l’espai de suport personal i de cures que es comparteix en l’organització i que aquesta està preparada per afrontar els reptes que existeixen davant l’actual situació política, econòmica i social.

Related Articles

Back to top button