Guanyar lamenta la ‘sedanitzacio’ de Francés

El PSOE s’escuda en informes tècnics per mantenir la privatització de l’aigua, tal com va fer el PP per destruir la Rosaleda, unflar les factures del Calderón i construir una urbanització al parc de la Mariola.

González: “Hi ha assumptes en que ja no trobem cap diferència entre el PSOE i el PP: la seua acció de govern es limita a afavorir els privilegis de les multinacionals contra els interessos de les alcoianes.”

La plataforma municipalista Guanyar Alcoi lamenta que el govern del PSOE tinga idèntica forma de procedir que els governs de Peralta i Sedano: escudar-se en informes tècnics per a aprovar qüestions polítiques. La història recent de la ciutat d’Alcoi, assenyala, està plena de despropòsits urbanístics que han estat avalats per informes tècnics: gran part dels sobrecostos del teatre Calderón, la construcció d’un pàrquing a la Rosaleda, la urbanització de Serelles… I ara els regidors del PSOE tot i criticar aquestes obres que tant de mal han fet a la ciutat en termes econòmics, defensen altres adduint la validesa dels informes tècnics: com la privatització del servei d’aigua potable o la cessió de la gestió de la neteja dels edificis públics i dels nostres carrers a una gran empresa privada.

El regidor de la formació, Pablo González, afirma: “cada plenari hem de sentir al govern del PSOE criticar les accions passades del PP i al mateix temps veure com tenen les mateixes dinàmiques. Ens té igual si la reforma del Calderón va estar avalada o no per informes tècnics, amb els sobrecostos i factures unflades està claríssim que no ens va afavorir com a ciutat. Ni tampoc Serelles, ni la Rosaleda… Ens agradaria que deixaren d’actuar d’aquesta manera cínica i hipòcrita, sobretot qui ens governa ara: l’equip de Toni Francés. I que feren només aquelles coses que ens beneficien com a ciutat ara i en el futur.”

Related Articles

Back to top button