Unides Podem-Esquerra Unida exigeix una solució immediata a la deplorable situació estructural de l’IES Verge de Remei d’Alacant

Estefanía Blanes “l’Ajuntament d’Alacant és el propietari i responsable de les obres, però el Consell també ha d’involucrar-se per a solucionar el problema perquè la qualitat dels cicles formatius impartits és la seua responsabilitat”

Davant la deplorable situació estructural en la qual es troba l’ampliació de la IES Verge de Remei d’Alacant, inaugurada en 2015, fins al punt de produir-se un enfonsament de la fonamentació que va obligar a clausurar l’immoble el mes d’abril passat, amb la consegüent afecció a la qualitat dels cicles formatius impartits en el centre, Estefanía Blanes León, portaveu adjunta del Grup Parlamentari Unides Podem-Esquerra Unida en les Corts Valencianes, ha presentat una sèrie de preguntes en les Corts Valencianes al Consell, per a conéixer quines gestions i mesures concretes té previst posar en marxa el Consell per a, en col·laboració amb l’Ajuntament d’Alacant (propietari i responsable últim de les obres de l’edifici), donar solució definitiva a la situació estructural de l’immoble i garantir que els cicles formatius impartits en el centre es desenvolupen en condicions de qualitat el pròxim curs.

Per a Estefanía Blanes “des d’Unides Podem-Esquerra Unida creiem que és completament intolerable que una obra finalitzada en 2015 es trobe en un estat estructural tan nefast i s’han de depurar responsabilitats, però també donar una solució immediata i definitiva.” Per a la diputada d’esquerres, “estem davant una mala gestió les conseqüències de la qual les estan patint directament els i les joves que volen formar-se en aquest centre i llaurar-se un futur”, per això, ha dit, “exigim a l’Ajuntament que actue i al Consell que s’implique, per a donar una solució que evite que el pròxim curs la qualitat de la formació impartida es veja perjudicada, i que les i els alumnes puguen continuar la seua formació en el centre que han triat.”

Finalment, Blanes ha volgut deixar clar que “per a Unides Podem-Esquerra Unida l’educació pública sempre ha sigut i serà una prioritat absoluta, un dret fonamental que mai pot patir pels interessos econòmics, però enguany, després d’un curs especialment accidentat en el qual la qualitat de la formació s’ha vist deteriorada pel covid, no podem permetre que ni un sol alumne més, ni una sola alumna més de l’educació pública, veja perjudicada la seua formació per errors que poden evitar-se i esmenar-se.”

Related Articles

Back to top button