Guanyar demana que la ciutat tinga banys públics

Acabar amb les desigualtats en les ciutats implica mirar les ciutats des d’una perspectiva no androcèntrica i actuar.

És una de les demandes incloses en la diagnosi de ciutat amigable amb les persones majors presentada recentment.

Al plenari d’abril Guanyar Alcoi demana que s’habilite una xarxa suficient de serveis públics oberts a la ciutadania. Entenent, per suposat, que aquesta xarxa compte amb un servei necessari de manteniment i cura. Per a la plataforma municipalista és un requisit en una ciutat que vol ser igualitària i que vol atendre les necessitats de la ciutadania. Històricament les ciutats, també Alcoi, s’han construït d’esquena a les necessitats de totes aquelles persones que no responen al model d’home de mitjana edat i amb treball remunerat. I com assenyala la regidora de la formació, Sandra Obiol: “hem de fer una ciutat justa amb totes i tots, siguen dones i homes, tinguen l’edat que tinguen. I per a fer això cal emprendre petits canvis que facen d’Alcoi una ciutat respectuosa amb les necessitats quotidianes de les persones. És una qüestió de justícia social.”

Tenir una xarxa de banys públics oberts, cuidats i que la ciutadania tinga informació sobre on es troben és un element cabdal per a millorar la nostra ciutat. A més a més Guanyar Alcoi incideix en el fet de que és una de les demandes que s’han inclòs en l’informe sobre les necessitats de les persones majors d’Alcoi.

Related Articles

Back to top button