ESQUERRA UNIDA BORRIANA ENCETA UNA CAMPANYA DEMANANT EL TANCAMENT DE LES CASES D’APOSTES DE LA CIUTAT

Esquerra Unida enceta en Borriana una campanya contra les cases d’apostes instal·lades front als dos instituts de la ciutat. La formació política d’esquerres li demana a l’ajuntament de la ciutat i a la Generalitat que protegisquen als joves de les garres de la que consideren es la «droga del segle XXI».

El seu coordinador local, Paco Salido ha expressat la seua preocupació per la inanició de les institucions publiques front un problema molt greu que arruïna la vida de molts joves.

«No es tracta d’un problema menor que puga’m ignorar o ajornar. Les cases d’apostes troben les seues víctimes entre els més joves, perquè son la població més vulnerable i perquè en cada jove ,que cau en les seues xarxes, s’asseguren un client per a molts anys».

Paco Salido ha assegurat que «mig milió de joves menors d’edat van jugar a les apostes en l’estat espanyol. Estem davant un monstre que trenca famílies, que provoca greus problemes econòmics, socials i de salut mental als nostres joves.».

Esquerra Unida començarà la campanya repartint milers de flyers entre el veïnat de Borriana, en els que, baix el lema «apostem pels nostres joves» denuncien la situació i demanen el tancament de les cases d’apostes esmentades. A més a més, tenen previst realitzar més accions, tant en les xarxes socials com de pressió a les institucions.

«No es possible que el govern de la Generalitat aprove una llei contra el joc en la que es prohibixen els establiments d’apostes a menys de 850 metres dels centres educatius « LLEI 1/2020, d’11 de juny, de la Generalitat, de regulació del joc i de prevenció de la ludopatia a la Comunitat Valenciana. CapitolV», i que quedenomés

en paper mullat», ha conclòs el coordinador d’EUPV Borriana, qui ha fet una crida a la col·laboració de tota la ciutadania per a que, protegir als joves de les garres de les cases d’apostes siga un tema important «perquè important és el problema i l’enemic molt poderós» ha conclòs.

Related Articles

Back to top button