Silvia Peris, nova coordinadora d’Esquerra Unida Castelló

L’assemblea del col·lectiu d’Esquerra Unida de Castelló va triar ahir de vesprada una nova composició del Consell Polític Local què estarà liderat per Silvia Peris, convertint-se així en la nova coordinadora local. Aquesta nova etapa suposarà un impuls tant al col·lectiu i a la confluència entre Esquerra Unida i Podem a Castelló, com al propi pacte de govern de Fadrell signat amb PSPV i Compromís el passat 25 de juny de 2019. Acompanyen a Peris en el Consell Polític Paco Alberola, que ocuparà la secretaria d’organització i moviments socials, Antonio Collado i Manuel Falcó.

Silvia Peris a principis de juliol ja va ser escollida coordinadora del Consell de Coordinació, òrgan que està composat per representants d’EUPV i Podem i que coordina la confluència Unides Podem present en el govern de la capital de la Plana amb dues regidories.

Nova etapa de reforçament d’Unides Podem
D’aquesta manera, l’espai d’Unides Podem en l’àmbit municipal també tindrà com a cara visible a Silvia Peris, qui ha manifestat el seu agraïment a totes les companyes que han dipositat la seua confiança en ella i ha declarat que “som exemple de treball conjunt i bona coordinació, per això arranquem una nova etapa per a donar l’espenta que necessita Castelló organitzant-nos des de les bases i treballant colze a colze amb les companyes d’Esquerra Unida Grau que representen una part fonamental del Castelló que volem”.

També ha volgut manifestar el seu compromís per a treballar i aportar “en una reconstrucció de la crisi social, laboral i econòmica derivada per la pandèmia per la COVID-19 que no castigue als col·lectius que ja van sofrir en la crisi-estafa financera de 2008”.

Silvia Peris és enginyera informàtica, activista per la protecció dels animals i pel medi ambient, i va ser la cap de llista per EUPV al Congrés dels Diputats en la repetició electoral del 10N, en la qual la confluència d’Unides Podem va traure un escó per la circumscripció de Castelló. Peris també participa a la Comissió de Seguiment de l’Acord de Fadrell i és vocal al consell d’administració de PortCastelló.

Related Articles

Back to top button