La Direcció de Coalició d’Unides Podem proposa una actualització de l’acord del Botànic per a la reconstrucció

Reunits aquesta vesprada Podem i EUPV en la Direcció de Coalició, amb la presència de Rosa Pérez i Pilar Lima, han acordat la posició d’Unides Podem per a la Comissió de seguiment del Pacte del Botànic que es celebra demà dijous 30

Aquesta vesprada ha tingut lloc la primera reunió de la Direcció de Coalició d’Unides Podem, a la qual han estat presents la coordinadora autonòmica de Podem, Pilar Lima, i la coordinadora general d’Esquerra Unida del País Valencià (EUPV), Rosa Pérez Garijo.

La primera sessió d’aquest òrgan de direcció ha servit per establir les bases de la posició d’Unides Podem a la Comissió de Seguiment del Pacte del Botànic, que es celebrarà demà dijous 30. Tal i com ha explicat Pilar Lima, “la nostra proposta principal de cara a la revisió de l’acord no és altra que una actualització del pacte per a facilitar la reconstrucció social i econòmica del territori després de l’impacte de la pandèmia. L’objectiu és ben clar: ningú pot quedar enrere, i estem segures que tant per part d’Unides Podem com per part dels nostres socis de govern aconseguirem un full de ruta útil i eficaç per a que les valencianes i els valencians puguen superar les dificultats que estan provocant els efectes de la Covid-19”.

La reunió també ha servit per enllestir una sèrie d’ajustos en el funcionament intern de la coalició, de cara a reforçar la coordinació entre ambdues organitzacions. En paraules de Rosa Pérez, “la millor forma d’aconseguir els objectius d’Unides Podem és enfortir la coalició i dotar-la de tots aquells mecanismes que ens permeten millorar el treball conjunt. Reforçar els canals de comunicació, avançar en l’optimització de la feina del Grup Parlamentari a les Corts, i greixar la unitat d’acció a tots els nivells, des de les bases fins als càrrecs institucionals, ens ajudaran a reforçar l’escut social per a que els nostres ciutadans i ciutadanes superen en les millors condicions de vida els efectes de la crisi derivada de la pandèmia”.

Related Articles

Back to top button