Pilar Lima i Rosa Pérez acorden aprofundir la confluència entre Podem i EUPV

Les direccions autonòmiques de tots dos partits decideixen convocar la direcció de coalició d’Unides Podem ja prevista en l’acord de confluència, fins ara sense activar-se

Pilar Lima i Rosa Pérez, junt a altres membres de les direccions dels dos partits, s’han reunit aquesta vesprada per començar a treballar en un nou marc de relacions entre les dues formacions, apostant per la consolidació i l’enfortiment de la confluència d’Unides Podem al País Valencià.

En el projecte polític de Podem presentat per Pilar Lima en l’última assemblea celebrada recentment, es fa una aposta clara pel reforç de la confluència. Lima ha assenyalat, així, l’inici d’una nova etapa marcada per “la nostra aposta estratègica per a la construcció d’un bloc polític per al canvi, entenent les confluències no com un mer acord electoral si no com unitat popular de forces polítiques i socials per la base, sent EUPV la nostra organització germana dins d’aquest projecte”. Les dues formacions aposten per treballar en bona sintonia des de la base, des dels espais militants i nivells locals. Des d’EUPV, saluden aquesta nova etapa de Podem; en paraules de la coordinadora Rosa Pérez, “a EUPV estem Molt satisfetes paper Període que s’enceta a Podem amb Pilar Lima i su equip a l’capdavant, perque ENS permetrà seguir aprofundint en la col •, i continuar estenent el Treball conjunto a Totes els comarques i localitats del País Valencià. Tant Podem com EUPV coincidim en la necessitat d’Enfortir la societat civil i a els Col·lectius de base com a garantia d’unes polítiques encaminades a aconseguir 1 major benestar de les persones i unes condiciones de vida dignes per a tothom “

Des Podem i EUPV comencen així a greixar el funcionament de la coalició a tots els nivells i s’emplacen a treballar conjuntament les propostes per a la imminent reunió de la comissió de seguiment del Pacte del Botànic que ja va proposar Lima tant al president Ximo Puig com a la vicepresidenta Mónica Oltra en reunions anteriors. Les dues dirigents aposten per l’enfortiment del Botànic i per ampliar un escut social fort que faça front a la reconstrucció en el context de la crisi social i econòmica derivada de la pandèmia de la covid-19.

Related Articles

Back to top button