Esquerra Unida demana revisar les mesures de seguretat de la Plaça de Bous

Uns fets molt greus

Els greus fets ocorreguts la vesprada del dissabte 28 de setembre, quan un bou va escapar de la plaça de bous d’Algemesí en ser tornat als corrals, va posar en evidència les mesures de seguretat de la plaça, un fet que exposa al perill a moltes persones de la població en un lloc concorregut. És per això, que des d’EU Algemesí i el seu grup municipal hem demanat i exigit des de l’equip de govern del qual formem part que es revisen els protocols i mesures de seguretat de la plaça i els seus voltants, així com de les barreres on es realitza cada matí el trasllat dels corrals als torils annexes a la plaça de bous. Estes modificacions ja han estat plantejades i acordades al govern i a la comissió.

 

Mesures preventives

Així mateix demanarem estudiar l’adquisició d’un fusell que puga disparar dards anestesiants per evitar el sofriment de l’animal, que va necessitar una considerable descàrrega de tirs. La societat i els animals no deuen estar exposats al maltractament que desafortunadament hem visualitzat a les imatges que es difongueren la mateixa vesprada del dissabte. No obstant això, felicitar l’actuació policial per haver evitat mals majors.

Per finalitzar la ciutadania del nostre poble hauríem de ser conscients de les normes per protegir els nostres menors d’espectacles, com el de la setmana de bous, on hi ha maltractament animal palés. A part de les consideracions pro o en contra, ha de quedar clar que no és un espectacle per a menors, i la societat de la ciutat, junt amb els poders públics, hauríem de fer una proposta per a limitar l’accés a l’aforament dels espectacles, així com al passacarrer, per no lamentar fets com el recent de Tavernes.

Related Articles

Back to top button