Resolució Esquerra Unida Ribera Baixa donant suport a Bienvenida Campillo davant l’assetjament que està patint per la seua defensa dels Drets Humans

La companya, Bienvenida Campillo, regidora d’Esquerra Unida de San Miguel de Salinas i coneguda per la seua implicació en la defensa dels Drets Humans, ve patint des de fa unes setmanes assetjament a les xarxes socials. Bienvenida Campillo està vinculada a la plataforma en defensa de la llibertat de les dones saharauis retingudes contra la seua voluntat.

A més a més de l’assetjament a les xarxes socials també han enviat escrits a alcaldia de San Miguel de Salinas per a que la cessen de les seues funcions. Tot açò conseqüència de la lluita protagonitzada per Bienvenida i per altres famílies d’acollida en defensa de la llibertat de les dones retingudes als camps saharauis.

Davant de tot açò, des del Consell Polític de la Ribera Baixa reiterem el nostre recolzament a la companya Bienvenida Campillo i a totes les persones que lluiten per la defensa de la llibertat de les dones saharauis i del poble saharaui. Un poble sense que les dones puguen decidir no és un poble lliure.

Related Articles

Back to top button