Esquerra Unida Cullera sol•licita a l’Ajuntament de Cullera una solució ja per als xiquets i xiquetes de l’Escoleta Sambori

La coordinadora d’Esquerra Unida de Cullera, Mª Victoria Garcia Ferrer, ha sol·licitat a l’Ajuntament de Cullera que busque solucions davant el tancament del centre i que done una eixida als pares i a les mares.

Des del col·lectiu d’Esquerra Unida de Cullera denuncien que davant el probable tancament del Centre d’Educació Infantil Sambori, per qüestions alienes als xiquets i xiquetes, molts pares i mares es trobaran el proper setembre sense lloc per a deixar als seus fills i a les seues filles.

Per a Mª Victoria Garcia “l’Ajuntament de Cullera ha de buscar una solució per a que aquests xiquets i xiquetes en setembre tinguen plaça en l’escoleta municipal. No seria raonable que es quedaren sense cap plaça i que l’Ajuntament es desentenguera”. En aquesta línia, Garcia proposa a l’alcaldia que amplie les places en l’escoleta municipal per a donar cabuda a tots aquestos alumnes, “des d’Esquerra Unida sempre hem defensat l’escola pública i gratuïta i, en aquests moments, aquesta és la nostra prioritat. Per això, és necessari que es posen més recursos i que facen les reformes pertinents per adequar l’escola municipal i desdoblar, així, les aules, i més quan tots els anys es queden alumnes sense plaça”, conclou Mª Victoria Garcia.

Show More

Related Articles

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Back to top button