BALANÇ EXITÓS DE LA BIOSFIRA

Per part de la regidoria de Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus valorem com a un nou èxit la tercera edició de la Biosfira. Segons ha declarat Ivan Martínez, regidor d’Esquerra Unida i responsable de l’àrea: “volem donar les gràcies a totes les entitats, associacions i negocis que han participat, que cada any van incrementant el seu nombre i interès. A més a més, ens han traslladat les seues bones impressions en l’assistència de públic com el nivell de l’organització. Enguany, han sigut 63 expositors i més de 80 activitats programades, i ha aconseguit consolidar-se i anar creixent any rere any. De la mateixa manera, volem agrair el gran esforç fet per les treballadores i treballadors d’IDEA que han coordinat i dirigit aquest gran esdeveniment”.

Tal i com ha destacat I. Martínez: “hem aconseguit consolidar la primera fira de la sostenibilitat i l’economia verda de la Ribera, i constituir tot un referent més enllà de la nostra comarca. A més a més, hem donat oportunitats i un gran aparador a entitats i emprenedors/es que aposten per un model econòmic i social més respectuós amb el nostre medi ambient i una altra manera de poder fer les coses. Al mateix temps, Alzira conta amb una segona fira comercial, que serveix per a dinamitzar el nostre teixit econòmic. D’igual manera, s’ha constituït un gran ambient lúdic i divulgatiu dels reptes ambientals en què ens enfrontem i com podem oferir solucions a nivell local i comarcal, amb una gran resposta de la ciutadania alzirenya. Tornem a donar les gràcies a totes i tots els que han contribuït a fer de la Biosfira un dels nostres esdeveniments principals de la nostra ciutat.”

Alzira a 20 de maig de 2019

 

Related Articles

Back to top button