Malena Martínez Ferris serà la candidata a l’Alcaldia de Biar per Esquerra Unida

Com a dona que visc a Biar sóc Mora vella i membre d’​El Numeret ​a més de presidenta de l’Associació d’Amics del Patrimoni de Biar.

Compte amb la titulació d’Experta universitària en gestió del Patrimoni per la Universitat d’Alacant (UA), i actualment compagine la meua activitat laboral amb un Màster en gestió del patrimoni en la mateixa Universitat. També sóc tècnic superior de maquillatge de cinema, TV i moda, especialitzada en caracterització, pròtesis i Efectes especials, i Assistent d’atenció domiciliària (T.C.A.E.).

Sóc una persona perseverant, segura de mi mateixa, polivalent, treballadora i sincera, amant del patrimoni, de les tradicions, de la cultura i de l’art, però també m’apassiona l’esport, especialment el futbol, de fet vaig ser jugadora de futbol sala femení (1985-2001) i àrbitre de futbol sala col·legiada (1997-2005), a més a més de ser la primera dona àrbitre col·legiada a Alcoi i la província d’Alacant, obtenint el curs de Valoració de futbolistes amb el mètode AHP per la Universitat Politècnica de València (UPV).

La idea principal del programa d’Esquerra Unida (EU) és aconseguir un municipi millor per als joves, però també per als nostres majors, hi ha projectes a llarg termini que s’estan demandant. Per exemple un espai cívic juvenil on es puga fomentar l’ocupació i l’oci, però també és urgent un Centre de Dia per als nostres majors. El programa també s’enfoca a treballar contra el masclisme i que cadascú expresse la seua afectivitat amb total llibertat, en definitiva, aconseguir un municipi en el qual es garantisca tant la qualitat de vida dels seus habitants, com la contribució de la localitat a la sostenibilitat del planeta.

No podria estar millor envoltada per a afrontar la pròxima cita electoral de les eleccions municipals del pròxim 26 de maig, en les quals volem entrar més força a l’Ajuntament de Biar i continuar amb el treball realitzat pel nostre regidor, Ángel Troncoso, especialment en l’àrea de Servicis Socials. Honestedat, principis i treball ens avalen i ens continuaran avalant en el nou cicle electoral, així com la transparència i lleialtat amb els veïns i veïnes de Biar.

Related Articles

Back to top button