L’ESQUERRA D’ALZIRA VOL UNA CIUTAT MÉS PROPERA I MÉS PARTICIPATIVA PER ALS I LES JOVES

Des de la coalició d’EUPV-ERPV «volem contar amb el Casal Jove, potenciar l’animació sociocultural, un alberg juvenil i infraestructures adequades i de proximitat».

Al llarg d’aquests últims anys, i gràcies a la tasca d’Esquerra Unida a l’equip de govern de l’Ajuntament d’Alzira, s’ha remodelat l’antic magatzem de Cucó (enfront de l’ambulatori del carrer la Pau), també amb fons europeus, per a destinar-lo a un Casal Jove. «Alzira ha de contar amb un espai adequat per a l’Oficina d’Informació Juvenil, també amb aules, locals per a entitats juvenils o espais d’assaigs o actuacions suficients per als i les joves», explica Ivan Martínez, «caldria també augmentar la ràtio de tècnics d’animació juvenil i oferir més programes adreçats al jovent».

Per part de l’Esquerra d’Alzira volem eixamplar els espais per a estudi i de biblioteca de proximitat als barris, aprofitant tant el centre sociocultural de les Basses o en l’Alquerieta. Per al candidat de la coalició «resulta fonamental tindre una oferta més àmplia i variada per a la formació, però també d’oci i temps lliure per als joves, en el conjunt de la ciutat».

Una altre tema també important i que hem aplegat a proposar ja a l’Ajuntament és destinar part del Palau de Casassús, recentment rehabilitat, per a alberg juvenil. «Alzira ha de tindre espais suficients per a acollir tant les desenes de voluntaris/àries que rebem d’Erasmus+, gràcies a l’Oficina de Projectes Europeus d’IDEA, com també en multitud d’esdeveniments i trobades que es realitzen en la nostra ciutat, així com en els itineraris de turisme jove».

Alzira a 26 d’abril de 2019

Related Articles

Back to top button