Pere Blanco presenta el seu equip el 2 de maig amb opcions reals d’aconseguir l’alcaldia

La llista de Pere Blanco, composta per persones independents i del col·lectiu d’Esquerra Unida, aspira a consolidar la tendència alcista de les últimes eleccions i aconseguir els suports necessaris per a una alcaldia de consens

Cartell 2 de maig 2019 - Equip Pere Blanco

Esquerra Unida d’Algemesí ha incrementat el nombre de suports electorals a cada cita electoral des de 1999. Progressivament els algemesinencs han anat augmentant la seua confiança en una formació política que defensa un poble plural, participatiu i fratern, que no deixa a ningú al darrere siga quina siga la seua condició.

Així doncs, del 5% del vot de 1999 es va passar al 6,5% en 2003,  per a pujar fins al 7,3% en 2007, al 12,4% en 2011 i finalment al 18,5% en 2015 amb quatre regidors al consistori.

Per a Pere Blanco, candidat a l’alcaldia d’Algemesí “esta tendència a l’alça és significativa de que Algemesí ja ha canviat. Ja ningú es planteja que el nostre poble torne a liderar l’atur comarcal, que despilfarre en sous polítics i dietes com es feia abans o que no es continue amb els pressupostos participatius. Hem assumit que Algemesí és plural i en conseqüència tolerant amb la diversitat cultural, ètnica, lingüística i afectiva-sexual. Amb eixa realitat al cap és com hem treballat des del govern en els últims quatre anys”.

L’equip de Pere Blanco: plural, transversal i  amb una mescla d’experiència i joventut

La llista electoral d’Esquerra Unida està composta per gent de procedència molt distintes: des de treballadors assalariats fins a xicotets empresaris, passant per estudiants i pensionistes. Com a resultat, l’equip de Pere Blanco compta amb professors, personal mèdic, treballadors del camp, l’hostaleria i la industria, xicotets comerciants o personal de l’administració pública.

“La idea és que els futurs regidors i regidores de l’Ajuntament representen el màxim possible la realitat i la pluralitat del nostre poble i a més a més estiguen preparats per a assumir les responsabilitats de govern d’una ciutat de més de 27.000 habitants”, expliquen des del col·lectiu local d’Esquerra Unida. “Sentir-se orgullós d’Algemesí és sentir-se orgullós de la seua gent, parlen la llengua que parlen, vinguen de la família que vinguen o senten com senten. El poble que volem ha de representar sense complexos tota eixa pluralitat dins de l’Ajuntament”, sentencia Pere Blanco.

La llista al complet es presentarà el pròxim dijous 2 de maig al Casino Lliberal d’Algemesí a les 20 hores.

 1. Pere Blanco Vega
 2. Fina Machí Llopis
 3. Marc Vendrell Martínez
 4. Anna Betlem Tormos Miñana
 5. Ferran Santos Girbés
 6. Noelia Girbés Martínez
 7. Asensio Garcia Machí
 8. Empar Niclos Gutierrez
 9. Fran Ahuir Rodríguez
 10. Maria Teodoro Borràs
 11. Ximo Rosell Carbonell
 12. Maria Luisa Bono Iranzo
 13. Josep Higuera Gallego
 14. Salut Monzó Cogollos
 15. Juan Antonio Antón Higueras
 16. Carmen Maria Ferrer Garcia
 17. Jose Carlos Jara Fernandez
 18. Angeles Chinesta Auñon
 19. Ximo Ferrer Tena
 20. Amparo Pascual Pla
 21. Victor Faus Cuñat

Suplents

 1. Jose María Jimenez Barroso
 2. Carmen Teresa Pous Barberà

Related Articles

Back to top button