Esquerra Unida de Benicull de Xúquer presenta la candidatura

La candidatura està encapçalada per l’actual portaveu del grup municipal Vicent Fayos Candel.

 EUPV de Benicull de Xúquer ha presentat la seua candidatura per a les eleccions municipals, encapçalada per l’actual portaveu, Vicent Fayos. En la candidatura l’acompanya també l’actual regidor d’Esquerra Unida, José Radal.

Per a Vicent Fayos, “l’actual alcaldessa ha estat instal·lada en l’oposició, no ha estat capaç de fer cap gestió beneficiosa per al nostre poble, la seua iniciativa ha estat nul·la. Però, el pitjor de tot és que ni tan sols ha recollit les nostres propostes ficant objeccions absurdes per no fer-ho”. A més a més, continua, “el seu talant poc conciliador i la poca capacitat per arribar a acords ha fet que avui continuem amb els pressupostos prorrogats des dels 2016, ja que actua com si disposés de majoria”.

Des d’Esquerra Unida denuncien que en aquesta legislatura no sols no ha gestionat cap projecte beneficiós per al nostre municipi, ni tan sols ha portat la iniciativa per fer actes institucionals el 8 de març i el 25 de novembre per reivindicar i defensar mesures efectives per la igualtat i denunciar la violència de gènere, “malgrat haver-li-ho reclamat tots els anys”.

Esquerra Unida es presenta com l’alternativa que necessita Benicull, per avançar, “necessitem una escoleta infantil de 0 a 3 anys amb totes les condicions necessàries, així com incrementar les ajudes socials, culturals i esportives”, explica el candidat. “Aquestes són, entre altres, propostes del nostre programa electoral, així com fer un camí per a les bicis i per als vianants entre Benicull-Albalat”, conclou Fayos.

Benicull de Xúquer a 22 d’abril de 2019

Related Articles

Back to top button