Esquerra Unida de la Ribera Baixa presenta les candidatures municipals

El darrer divendres 12 d’abril es presentaren les candidatures d’Esquerra Unida de la Ribera Baixa al Centre Cultural Ausiàs March de Polinyà de Xúquer. A l’acte participà l’Alcalde de Polinyà de Xúquer, Òscar Navarro, el Coordinador Comarcal i Alcalde d’Albalat de la Ribera, Felip Hernandis, l’excoordinadora d’EUPV, Glòria Marcos, el diputat al Congrés, Ricardo Sixto i l’excoordinador d’IU, Cayo Lara. .

A l’acte al qual assistiren més d’un centenar de persones es presentaren les candidatures de Polinyà de Xúquer que tornarà a estar encapçalada per Òscar Navarro, la d’Albalat de la Ribera per Felip Hernandis, la de Riola per Judith Capellino, la de Benicull de Xúquer per Vicent Fayos, la de Cullera per Mª Victoria Garcia i la de Sueca per German Rodríguez.

Glòria Marcos, destacà que la Ribera Baixa representa tots els colors de l’esquerra i que alcaldes, alcaldesses, regidors i regidores, són coherents, treballadors i de fiar.

Ricardo Sixto, remarcà la bona feina que s’ha fet des dels ajuntaments i en la bona situació econòmica en la que els han deixat. També remarcà la necessitat de seguir exigint recuperar l’autonomia que els llevà el govern del PP «perquè cal que els Ajuntaments tinguen capacitat per decidir com s’inverteixen els seus diners. Al cap i a la fi, els Ajuntaments són els més propers a la ciutadania i els que coneixen millor les necessitats dels seus veïns i veïnes». El diputat d’EUPV al Congrés, també va fer referència a la data perquè «un dia com avui, 12 d’abril, fa 88 anys la gent anà a votar i el 14 d’abril es proclamava la República. Eixa és una tasca que encara ens queda pendent. Nosaltres volem i defensem una república federal i és necessari que es reforme la constitució per poder decidir el nostre model d’Estat». Així mateixa, explicà, que «la gran tragèdia d’aquesta legislatura ha estat que el Congrés més plural de la democràcia haja estat la menys productiva ja que el PP i Ciutadans, al controlar la mesa, s’han dedicat a paralitzar totes les propostes».

Finalment i per concloure l’acte, Cayo Lara, posà de relleu que «allà on governa Esquerra Unida és allà on els alcaldes i les alcaldesses més s’identifiquen amb els seus veïns i veïnes perquè són bones persones i honestes».

 

Ribera Baixa a 15 d’abril de 2019

 

 

 

Related Articles

Back to top button