EU-Alzira presenta un recurs per propaganda electoral il·legal contra el PP i Falange davant la Junta Electoral

El col·lectiu d’EUPV-Alzira ha presentat un recurs contra el PP i un contra la Falange Española y de las JONS per mantindre publicitat i propaganda abans de campanya electoral en mitjans de comunicació digitals, amb anuncis amb els logos i emblemes dels seus partits. En el recurs presentat davant la Junta Electoral de Zona s’exigeix a les dos formacions que retiren de forma immediata els seus suports propagandístics, atès que la llei electoral (LOREG) en el seu article 53 ho prohibeix expressament: «des de la convocatòria de les eleccions fins a l’inici legal de la campanya, queda prohibida la realització de publicitat o propaganda electoral mitjançant cartells, suports comercials o insercions en premsa, ràdio o altres mitjans digitals.»

Segons ha manifestat Patrícia Martínez, coordinadora d’EUPV-Alzira: «exigim a la dreta i l’extremadreta que retiren immediatament la publicitat que han contractat, vulnerant la llei que el mateix PP va aprovar, i se’ls insta a respectar el joc net. Sembla mentida que el PP la setmana passada es queixara davant de la Junta per una simple informació de l’Ajuntament mentre ells si que estan incomplint la LOREG»

Related Articles

Back to top button