EU-Alzira s’ha reunit amb l’associació “Amics de la Murta” per a posar en comú polítiques des de l’àmbit municipal

EU-Alzira s’ha reunit amb l’Associació d’Amics de la Murta per a tractar diverses propostes de donar valor i també oferir noves oportunitats al paratge de la Murta i el seu entorn.

Ivan Martinez, portaveu d’EU-Alzira i regidor de Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus a l’Ajuntament: “des d’EU recollim la necessitat que ens ha traslladat l’associació de realitzar una sèrie de millores per tal d’aconseguir que el paratge natural d’Alzira estiga en les millors condicions possibles i ens comprometem a exigir a les Administracions que doten el finançament necessari per a executar els Plans de Restauració del Monestir i de Prevenció d’Incendis de la Murta”

També ha traslladat a l’Associació que es continuarà treballant per dotar de recursos a tallers d’ocupació i formació tant per a manteniment forestal però, també per a recuperar part del patrimoni històric de la Murta, tal i com s’ha fet en aquesta legislatura. Hi ha com a possibilitats rescatar el viver abandonat, tallers d’ocupació i també la col·laboració en l’Aula Natura de la Casona de la Murta.

Segons Patricia Martínez, coordinadora d’EU-Alzira: “compartim amb l’associació d’amics de la Murta la necessitat de crear una Fundació Municipal per a gestionar la Murta, a curt, mitjà i llarg termini, en tots els seus aspectes, (educació, cultura, fauna, flora, turisme, patrimoni, etc.); així com un Pla Urgent d’Actuacions per a, entre altres coses, resoldre el problema de les deixalles de les podes i respectar el cicle biològic del gripau” de:

Des d’EU-Alzira també es va traslladar a l’associació que el conjunt de les forces progressistes d’Alzira es comprometeren signant un compromís per a dur a terme totes aquestes accions des de l’Ajuntament. “Per a nosaltres és important que aquestes propostes no es queden en paper mullat”.

 

Related Articles

Back to top button