Pere Blanco torna a ser ratificat i optarà a l’alcaldia d’Algemesí

L’Assemblea ha destacat l’esforç d’estos quatre anys al govern municipal i anima a consolidar la millora en l’economia local, la participació ciutadana i la pluralitat que caracteritza Algemesí.

Pere Blanco - AlgemesíL’actual primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament d’Algemesí repetirà com a candidat a l’alcaldia per la formació d’Esquerra Unida en les eleccions del proper 26 de maig. Segons l’actual regidor de cultura i esports ‘tot i que aquesta ha estat una legislatura complicada, el nostre grup polític ha demostrat capacitat, responsabilitat i esforç per garantir el govern a la nostra ciutat. Hem portat a cap moltes de les nostres propostes, hem estat referents en la cultura i en la millora de l’accessibilitat dels nostres carrers per afavorir una ciutat més inclusiva. Hem aconseguit reforçat el compromís amb la igualtat i serveis socials amb una partida pressupostaria més generosa. També hem abordat reformes urgents com la del teatre Jaume I o l’Escola Permanent d’Adults, o la construcció de biblioteca del Raval que va nàixer dels primers pressupostos participatius de la història d’Algemesí’.

L’assemblea d’Esquerra Unida valora els quatre anys de legislatura

Després de 4 anys de treball intens, on els quatre regidors del grup municipal d’Esquerra Unida han posat el millor de si, l’assemblea s’ha mostrat convençuda que la ciutadania valorarà l’esforç dedicat. Encara queden moltes tasques per acabar, com l’ampliació de la casa de la Música, continuar la millora de l’accessibilitat dels carrers, la reforma del parc en el tram del carrer sant Josep fins al Consell Agrari o reforçar i coordinar el moviment associatiu. Però s’ha aconseguit reduir el deute municipal i l’atur a nivells previs de la crisi, a més d’instaurar definitivament els pressupostos participatius i la idea d’un Algemesí inclusiu, tolerant i plural.

La mirada posada en els propers 4 anys

Una de les prioritats més importants per a la propera legislatura, segons va remarcar l’assemblea, serà fer realitat una residencia per a les persones majors, així com la millora dels col·legis dintre del Pla Edificant.

La transparència continuarà essent un dels valors fonamentals, així com implementar la comunicació telemàtica entre la ciutadania i els distints serveis municipals. Caldrà continuar treballant per apropar els barris, com el Carrascalet i el Raval, a la ciutat, millorant la comunicació i estudiant les seus demandes.

Segons el candidat a l’alcaldia, Pere Blanco ‘continuem il·lusionats per fer una ciutat millor, i per això és necessària la participació de tots, les bones practiques polítiques i sobretot la honestedat. Per a nosaltres el camí fàcil haguera estat quedar-nos al marge del govern, mirar i fer propostes des de la barrera, però en compte d’açò hem treballat, hem implementat millores, hem posat diàleg i si ha calgut hem rectificat. Els propers anys apostarem per disposar d’una piscina municipal descoberta, projecte que ja està en marxa, o  l’inici de la construcció del segon pavelló cobert. També estan ben prop les obres d’ampliació del Centre de Salut. El poble que volem necessita consolidar el canvi que visquérem al 2015’.

Related Articles

Back to top button