EU NEGOCIA UNA CANDIDATURA ÀMPLIA DE L’ESQUERRA A ALZIRA

L’assemblea del col·lectiu d’EUPV-Alzira ha obert negociacions amb altres forces polítiques d’esquerres per confluir en una candidatura àmplia en les pròximes eleccions municipals del mes de maig. Amb eixa finalitat hem realitzat diverses reunions amb representants de Podem i d’Esquerra Republicana a Alzira. Per part d’ERPV s’han mostrat favorables a
una candidatura conjunta de consens liderada per EUPV per continuïtat a la tasca ja realitzada tant en aquesta legislatura com en l’anterior. Per part de Podem s’està a l’espera d’una nova reunió aquesta setmana per acordar
propostes concretes.

Segons Patrícia Martínez, coordinadora d’EUPV-Alzira: “EU té una llarga trajectòria en la nostra ciutat: de 8 anys sense representació a ser del 2011-2015 l’oposició més ferma a les polítiques del PP i, en aquests anys de govern, ser la força que ha fet canviar-les amb un sol regidor. Des d’EU pensem que cal sumar i que cada vot conta per continuar amb les polítiques de canvi que hem encetat aquesta legislatura. EU serà decisiva en els pròxims governs i és necessari tindre més presència per introduir més mesures socials i sostenibles en la pròxima legislatura.”

Related Articles

Back to top button