La justícia reconeix la legalitat de la bandera republicana

El jutjat de contenciós administratiu num.9 de Valencia declara que l’exhibició de la bandera republicana que va fer el grup municipal d’EUPV d’Alzira, en la façana de l’ajuntament, el passat 14 d’abril, en commemoració de la República, de la instauració del primer règim democràtic de la nostra història que va instaurar un veritable Estat de Dret i l’assoliment de drets socials, no és contrària a l’ordenament jurídic.

Patrícia Martínez i Furió, coordinadora d’EUPV-Alzira: “des del col·lectiu d’EU, commemorant el 14 d’abril, reivindiquem els valors republicans en un moment com l’actual: la intervenció de l’estat en l’economia (per garantir el control democràtic de moltes de les decisions que es prenen); la reivindicació d’un estat social (d’uns serveis públics que garantisquen realment la igualtat d’oportunitats de qui menys recursos té); tant en la participació ciutadana en la presa de decisions i aprofundir en la democràcia, començant per l’elecció del cap de l’estat; les polítiques reals d’igualtat entre homes i dones; o bé la defensa de la cultura i l’educació com a elements emancipadors de les persones”.

A més, recordem que EUPV és una formació política legalment constituïda i que respecta els valors democràtics, si bé és un moviment social que propugna des dels esmentats valors democràtics la consecució d’un estat de dret federal i republicà.

Related Articles

Back to top button