Joves d’EU Algemesí llancen una campanya d’afiliació | #LaNostraGeneració

Els Joves d’Esquerra Unida d’Algemesí animen a la seua generació a fer un pas endavant

L’àrea de joventut d’Esquerra Unida Algemesí ha llançat una campanya online per a motivar als joves algemesinencs a formar part d’esta secció juvenil que es va gestar al 2014. A través del seu Coordinador, Marc Vendrell Martínez, han explicat la importància que tindran els següents comicis electorals de maig de 2019: “Està en joc consolidar l’Algemesí plural, participatiu i fratern que hem aconseguit estos 4 anys o tornar a l’Algemesí de la crispació, el despilfarro i l’atur del Partit Popular“.

El vídeo llançat per Joves d’Esquerra Unida apel·la a una generació que “ha estudiat, ha treballat dur, ha lluitat per aconseguir un futur que ens prometeren que seria esplèndid i que s’ha quedat en no res, condemnant-nos a la precarietat o a l’exili econòmic”. Tot i això, els nostres joves asseguren “no ens rendim, i per això volem que la nostra generació done un pas endavant”.

Per la seua part, el Coordinador d’esta secció juvenil, Marc Vendrell, que a més a més és el regidor més jove de l’Ajuntament d’Algemesí, ha assenyalat que “és la nostra generació qui ha de decidir” i conclou assegurant que “ens hem fet grans en l’adversitat, estem sobradament preparats i és el moment de fer-nos lloc”.

 

 

Related Articles

Back to top button