Pere Blanco serà l’alcalde d’Algemesí durant l’estiu

El Primer Tinent d’Alcalde agafa el relleu de l’alcaldessa durant els seus dies de vacances

A menys d’un any per a les eleccions municipals, l’alcaldessa Marta Trenzano ha delegat l’alcaldia en el Primer Tinent d’Alcalde, Pere Blanco Vega. L’algemesinenc ocuparà el càrrec durant les vacances d’estiu de Trenzano, fent-se càrrec també de les regidories de Cultura i Esports que ha estat administrant durant els tres anys d’Esquerra Unida al govern municipal.

És la quarta vegada en esta legislatura que grup municipal d’Esquerra Unida ostenta la màxima representació local, donat que el govern d’Algemesí està format exclusivament per dos partits amb quasi idèntica presència al consistori: cinc regidors per al PSPV-PSOE per quatre d’Esquerra Unida. L’actual alcalde, Pere Blanco, assumirà així la responsabilitat de representar a tots els algemesinencs.

Des d’Esquerra Unida d’Algemesí destaquem que este càrrec és un premi de visibilitat extra al treball i als fruits que hem aconseguit des de les regidories que ocupem i que ara encarnarà Pere Blanco a l’alcaldia: la recuperació de l’ocupació a nivells previs de la crisi, els primers pressupostos participatius de la ciutat o la consecució d’una ciutat fraterna i tolerant a través de l’esforç realitzat des de la regidoria d’Igualtat.

Pere Blanco, de 60 anys, és llicenciat en Dret i ha estat funcionari de la Seguretat Social. Esta serà la quarta vegada que exerceix com a alcalde de la ciutat de manera temporal.

Related Articles

Back to top button