Albalat de la Ribera s’ofereix per a ser poble d’acollida

L’Alcalde d’Albalat, Felip Hernandis, s’ofereix al President de la Generalitat, Ximo Puig, per ajudar en l’acollida dels refugiats.

L’Alcalde d’Albalat li ha traslladat per carta al President de la Generalitat, i a tot el govern valencià, la seua felicitació per haver oferit València per acollir a les 629 persones que van a la deriva en el vaixell Aquarius, així com al President del Govern, Pedro Sánchez, per autoritzar la seua arribada.

Per a Felip Hernandis, “no podem permetre que aquestes persones estiguen en aquesta situació després de la negativa d’Itàlia, estem parlant de drets humans, de la vida de moltes persones”. Per a Hernandis, “davant d’aquesta catàstrofe humanitària és la nostra obligació ajudar i defensar els drets humans, no podem mirar cap a un altre costat”.

Per això, i dins de les possibilitats i dels recursos dels que disposa l’Ajuntament d’Albalat de la Ribera, l’alcalde s’ofereix a ajudar en l’acollida d’aquestes persones. Albalat de la Ribera serà poble d’acollida amb la coordinació del govern valencià i de l’espanyol. Per a l’Alcalde és necessari la coordinació administrativa per poder atendre correctament als refugiats.

“Aquestes persones necessiten la solidaritat de totes les administracions i ara no és el moment de veure de qui és responsabilitat, és el moment d’actuar”, conclou.

 

Albalat de la Ribera, 12 de juny de 2018

Related Articles

Back to top button