Es rehabiliten els jocs de la plaça Sanchis Guarner

Des de la regidoria d’Urbanisme, Territori i Infraestructures s’han rehabilitat els jocs infantils de la plaça Sanchis Guarner. Es complix amb una reclamació de l’Associació de Veïns de Sant Roc que van assenyalar el millorable estat d’aquestes infraestructures en la reunió mantiguda el més passat. S’han realitzat treballs de carpinteria i pintura amb el personal del pla d’ocupació, a més de la total renovació de les cordes d’aquest joc per tornar a tindre una funcionalitat plena i garantir més seguretat per als usuaris.

El regidor d’obres Valentín Mateos es reafirma en el compromís de l’equip de govern en millorar tots els parcs de Silla en aquesta legislatura i anuncia que aquest estiu començaran els treballs al parc de la Bega.

Related Articles

Back to top button