EU DENUNCIA LA PERSECUCIÓ DEL GOVERN I DEL PP A LA LLIBERTAT D’EXPRESSIÓ A ALZIRA

El col·lectiu d’EUPV-Alzira denuncia que el govern del PP pose tota la maquinària de l’Estat, des de Delegació del Govern fins d’advocacia de l’Estat, per perseguir a tot aquell que qüestiona el model d’Estat o el model econòmic, amb les municipalitzacions en front a les privatitzacions.

Ivan Martínez, portaveu del Grup Municipal d’EUPV en l’Ajuntament d’Alzira, ha deplorat que l’advocacia de l’Estat i Delegació del govern haja posat una demanda al nostre grup per haver penjat una bandera republicana en les dependències municipals en commemoració de la proclamació del primer règim democràtic que hi ha hagut a Espanya, la IIa República.

Segons ha explicat Martínez: «des de l’esquerra denunciem la persecució del PP, un partit podrit de corrupció, a tot aquell que discrepe de la seua visió del model d’Estat. En canvi, es tolera, sense que l’Estat haja menejat un dit, que tota la ciutat estiga embrutada de símbols i pintades feixistes amb tota impunitat.»

Related Articles

Back to top button