Finalitzen les obres de renovació de la zona de jocs del parc de la Senyoria

Les obres de remodelació de la zona de jocs del Parc de la Senyoria han conclòs. L’actuació ha consistit en la pavimentació d’algunes zones per tal de millorar l’accessibilitat i s’han recol·locat els aparells d’esport biosaludable per motius de seguretat.

Millores d’accessibilitat al barri de la Torreta

Paral·lelament, s’estan executant obres a les voreres de l’entorn del parc al barri de la Torreta, per tal de facilitar l’accés a aquelles persones amb mobilitat reduïda al recinte. A més a més, també s’està millorant l’accessibilitat en la connexió del carrer de la Torreta amb l’avinguda d’Alacant, així com amb edificis públics com la Llar dels Jubilats o la Nau Jove. Els operaris estan repintant els passos de zebra. En paraules del regidor d’Urbanisme i infraestructures Valentín Mateos «Crec que aquestes actuacions remarquen el nostre compromís per millorar tots els parcs del municipi. En breu començaran les obres al parc de la Bega, on ja s’han mantingut converses amb mares i pares de l’Associació TEAjudem de Silla per tal d’incloure en aquesta actuació la instal·lació de jocs adaptats accessibles per a tots els xiquets i totes les xiquetes del municipi».

 

Related Articles

Back to top button