Finalitzen les obres al parc del Molí de Magalló

Ahir va finalitzar l’obra de remodelació integral del parc del Molí de Magalló, l’actuació s’ha centrat en la zona de jocs infantil on s’ha renovat completament la pavimentació, i s’ha actuat sobre els jocs fent reparacions i pintant-los. També s’han realitzat actuacions complementàries actuant sobre la senda de fusta que s’ha substituït per una de formigó imprès, incrementar la dotació de papereres, així com la neteja del llac tasca que s’ha realitzat per primera vegada des de la seva construcció fa uns 20 anys. D’aquesta manera s’ha donat resposta a les queixes veïnals que sol·licitaven aquestes actuacions.

El regidor d’urbanisme, territori i infraestructures Valentín Mateos comenta que l’Ajuntament s’ha compromès a actuar sobre tots els parcs i que en les pròximes setmanes es començaran les obres al parc de la Senyoria.

Related Articles

Back to top button