L’Ajuntament de Silla patrocina el documental “L’últim Brigadista”

Des de la Regidoria de Cultura i Memòria Històrica de Silla s’ha signat un contracte de patrocini amb Josep Aguado, director, productor i guionista del documental que, junt amb els seus companys també directors i productors, Marina Fuertes i Carles Sánchez de Three Roots Media, estan duent a terme la producció del documental “Josep Almudéver: L’últim Brigadista”.

Valentín Mateos, regidor responsable de l’Àrea, comenta que un dels principals eixos d’actuació de la Regidoria és desenvolupar i promoure projectes i activitats culturals que es realitzen al municipi, així com també aplicar la Llei de memòria històrica per recuperar i difondre aquells testimonis que ens facen recuperar una part silenciada de la nostra història.

Mateos també va comentar que el documental és una eina idònia “per a donar a conèixer un període històric pel qual es passa de puntelletes pels instituts” i que “servirà per fer perdurar la memòria de persones com Almudéver i dels valors republicans que va defensar.”

Josep Almudéver té una forta vinculació amb la localitat en passar una gran part de la seua joventut a Silla. Recentment l’Ajuntament li ha atorgat la màxima distinció del municipi: el Porrot d’Honor Ciutat de Silla.

Related Articles

Back to top button