70 papereres noves als parcs de Silla 

La regidoria d’Urbanisme, Territori i Infraestructures de Silla ha anunciat la finalització de la primera fase de la campanya d’implantació de papereres. Des de l’inici de la campanya, que va començar al mes de juliol, s’han instal·lat un total de 70 unitats entorn dels parcs i les zones verdes del municipi.

Concretament, s’han renovat les papereres del Parc de la senyoria, de la Plaça Sanchis Guarner, del Parc de la Vega, del Parc de l’Estació, del Parc de Molí de Magalló i del Parc de l’Alteró.

Les 150 unitats restants s’instal·laran a les vies principals de Silla i a les zones de major afluència, en una segona fase d’implantació que s’iniciarà al mes de novembre.

Mitjançant aquesta actuació, es pretén millorar el servei de neteja viària, reduint la quantitat de papers i envasos abocats a la via pública, per tal de facilitar les tasques de neteja als operaris municipals.

Related Articles

Back to top button