Renovació de la il•luminació de tots els edificis municipals per estalviar energia

La Regidoria d’Urbanisme, Territori i Infraestructures que encapçala Valentín Mateos ha posat en marxa el pla d’eficiència energètica en il·luminació de tecnologia LED, subvencionat per la Diputació Provincial de València  en un 80%, d’un total de 100.000 euros per a la millora de l’eficiència energètica en instal·lacions d’enllumenament interior de l’Ajuntament de Silla.

Aquest pla de renovació de la il·luminació abastirà a la totalitat d’edificis i instal·lacions interiors de l’Ajuntament de Silla. La reducció de la potència en kilowatts així com de l’estalvi energètic que es produirà en aquestes noves instal·lacions se situa al voltant del 50%, beneficiarà el funcionament de la xarxa elèctrica i millorarà la intensitat lumínica que s’hi produeix.

Related Articles

Back to top button