Alzira continua amb la promoció de la campanya de la Reganyà junt al Gremi de Forners

Ivan Martínez, regidor de Promoció Econòmica, i la directora d’IDEA, Carmen Herrero, es van reunir ahir amb Rafa Gadea, president del Gremi de Forners, i altres artesans de l’entitat per continuar amb la programació de la campanya d’Alzira, la Reganyà.

Entre les principals propostes que es portaran a terme en els pròxims mesos es troba la realització d’un concurs de “reganyaes” als professionals interessats, així com la vinculació amb el sector editorial i educatius, amb la realització d’un llibre divulgatiu d’aquest dolç i dels productes dels forns tradicionals.

De la mateixa manera, s’ha fet balanç de les últimes accions i activitats realitzades. Cal destacar que la Reganyà, elaborada com a postre, ha estat present en el I Concurs d’Espardenyà, celebrat a Alzira el passat 12 de març; igualment, es va presentar aquest producte en la X Setmana de l’Economia el passat mes de febrer; a més a més ha estat present a Fitur el gener. De la mateixa manera, l’Ajuntament en els seus actes i esdeveniments està promocionant la Reganyà d’Alzira

Related Articles

Back to top button