EUPV de Sueca critica els baixos salaris dels treballadors del servei públic de recollida del fem i neteja viària

  • Els sous base diaris establerts en el nou plec de condicions aprovat avui oscil·len entre els 19,33 i 20,23 euros

Treballadores i treballadors del servei municipal de recollida de residus sòlids i neteja viària de Sueca seguiran percebent salaris de misèria. El govern de Sueca integrat per Compromís i independents amb arrels en el Partit Popular del GISPM ha perdut avui una oportunitat d’or per a posar-se del costat d’aquests 36 operaris que seguiran percebent sous d’entre 11.000 i 16.000 euros anuals.

El Ple Extraordinari de l’Ajuntament de Sueca, forçat per una decisió del Tribunal Administratiu Central de Recursos Contractuals, ha aprovat aquest matí el nou plec de condicions per a la contractació d’aquest servei públic sense que hagen reparat en cap adaptació ni millora salarial. D’aquesta manera condemna a aquests operaris a seguir vivint amb sous base diaris que oscil·len entre els 19,33 i 20,23 euros.

Des d’Esquerra Unida (EUPV) de Sueca denunciem la doble moral d’un govern que es presenta com a progressista quan a l’hora de la veritat, com succeeix en aquest cas, està del costat de les grans corporacions sense aportar solucions de dret a les classes més necessitades. Aquest contracte per a quatre anys, més dues possibles pròrrogues, ascendeix a 1.359.073,57 anuals, IVA inclòs.

EUPV considera que la societat ha de ser justa amb totes les persones, amb aquelles que li presten serveis, i més, en aquest cas, amb els qui cada nit retiren en fem i deixalles dels ciutadans i cada matí netegen els nostres carrers.

10/03/2017

Related Articles

Back to top button