Renovació dels vehicles del servei d’obres després de 24 anys

El Regidor de Territori, Urbanisme i Infraestructures, Valentín Mateos, va rebre ahir en companyia de l’Alcalde els dos nous vehicles industrials que formaran part de la flota de vehicles de propietat municipal.

La legislatura anterior ja va ser denunciat per part d’EUPV la situació precària en la que es trobaven els vehicles, que no complien amb les condicions necessàries per a circular per haver esgotat la seua vida útil. En aquestes circumstàncies, era una necessitat per als operaris municipals tindre uns vehicles que els permeten prestar els millors serveis amb totes les garanties de seguretat.

Ara després d’un any i mig lluitant contra les limitacions pressupostàries de Montoro, per fi hem aconseguit una de les nostres prioritats. És per tant, la primera vegada en 24 anys que s’ha renovat vehicles de l’àrea de serveis i obres de l’Ajuntament.

Els vehicles adquirits son una furgoneta per valor de 19.261,99€ i un vehicle mixte adaptat per 11.533,71€. Les dos adquisicions d’ús industrial sumen, per tant, un total de 30.795,71€. Caldria afegir també a aquestos, un tercer vehicle per a la inspecció técnica obtingut gràcies a la modificació del contracte del servei de neteja viaria.

 

Related Articles

Back to top button