La Conselleria es desdiu de la seua proposta i deixa a Silla sense bus directe a La Fe

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][fusion_text]El regidor de territori Valentín Mateos i l’alcalde de Silla Vicente Zaragozá s’han reunit en diverses ocasions amb Carlos Domingo  el director general de transport de la Conselleria i Aurelio Lopez cap de servei de transport metropolità i grans àrees urbanes per tractar el problema que té els veïnat de Silla per poder arribar de manera directa al seu hospital de referència desprès de que Conselleria el canvies de Dr. Peset a La Fe.

Aquesta reclamació va ser una de les primeres gestions que vam fer al nou govern i després de mantindre varies reunions amb Conselleria i l’empresa adjudicatària del servei (AUVACA), l’administració es va comprometre en buscar un traçat alternatiu i l’empresa a fer un estudi de mobilitat de l’actual línia.

Desprès de que la empresa va descartar la modificació de la ruta de l’actual línea per a passar per l’hospital adduint que els passatgers de les altres parades veurien incrementat la duració del seu trajecte, la conclusió a la que varen arribar, suposava la creació d’una nova línea directa a La Fe que passaria amb una freqüència cada dos hores amb un cost aproximat de noranta mil euros al any. Una solució beneficiosa per a la empresa que veuria incrementat els serveis que presta, però que la Conselleria no vol assumir el seu cost.

Actualment els habitants de Silla poden arribar a La Fe fent transbord amb l’autobús de Picassent, amb problemes per a quadrar horaris especialment a l’hora de tornar i també fent transbord a l’Estació del Nord de València agafant el tren de Castelló i baixant a la parada Font de Sant Lluis, que està a uns 15 minuts de l’hospital.

Però la nostra reivindicació sempre ha segut una línea amb connexió directa amb La Fe, sense tindre que fer cap tipus de transbord, degut a que s’està dificultant el dret a  l’accés a un servei públic als usuaris majoritaris del bus, que es tracten de persones d’avançada edat, amb mobilitat reduïda i que pateixen alguna malaltia.

Tant l’Ajuntament com el veïnat al que representa, son una part afectada per les decisions  unilaterals de la Conselleria de Sanitat de canviar l’hospital de referència, i ja la pròpia Conselleria de Transport en el seu moment contemplava la parada de La Fe per a la línea de Silla. Per tant considerem  que el responsable que ha d’assumir el cost derivat d’aquest trasllat ha de ser la pròpia Conselleria.

Valentín Mateos va proposar als responsables de Conselleria una solució alternativa que no implicaria incrementar el cost del servei com altres opcions que es barallaven. Es tractaria d’alternar els serveis que ofereixen les línies  181 de Picassent i la 182 de Silla, que encara que tenen un origen distint fan el mateix recorregut fins arribar a València, on la línea de Picassent arriba fins al hospital de La Fe i la de Silla fins a plaça España amb parada a l’hospital Dr. Peset.

Amb aquesta alternativa unes possibles línies 181a (amb origen a Picassent) i 182a (amb origen  a Silla) s’alternarien en freqüències de una hora per arribar a La Fe, sense ocasionar cap perjudici als usuaris  de les parades de  Beniparrell, Albal, Catarroja, Massanassa, Parque Alcosa, Benetuser, Alfafar, La Torre i València. De la mateixa manera unes línies 181b i 182b ho farien per  arribar a la plaça España. D’aquesta manera també es dotaria a Picassent d’un servei més per arribar al centre de la capital i a l’hospital Dr. Peset.

La proposta va ser traslladada a l’Ajuntament de  Picassent al ser part afectada  per la nova proposta i des del consistori es va rebutjar fer cap modificació en la seua línea.

Ara la Conselleria diu que no tractarà casos en concret de línies  fins a no tindre completat l’estudi de reordenació del mapa concessional de transport interurbà.

Nosaltres per la nostra part continuarem lluitant, tal i com ho estem fent des de fa més d’any i mig quant començarem a denunciar la pasivitat del govern del PP i la seua acceptació en perdre la conexió i no deixarem d’insistir fins que obtinguem algun resultat, el veïnat de Silla no podem esperar un any més per a poder tindre connexió amb el nostre hospital.

 

 

[/fusion_text][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][fusion_youtube id=”https://www.youtube.com/watch?v=9VeqCOaCZF0″ width=”600″ height=”350″ autoplay=”no” api_params=”” class=””/][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Related Articles

Back to top button