Sumem Biar tanca una intensa campanya electoral amb una festa

Sumem Biar: Acord per guanyar tancarà demà divendres la seua campanya electoral amb un concert al Racó, on s’ha convidat el grup Gayola (punck-rock), des d’Asp (Vinalopó Mitjà) a partir de les 22 h. i amb música d’ambient amenitzada pels Ganduls de l’Alcoià -musiqueta en la nostra llengua i temes alternatius-.

La participació ciutadana i la societat civil com a eixos

Una festa de final de campanya la de demà que posarà punt i final a una intensa campanya electoral per a Sumem Biar, que valora també l’acte d’ahir com a molt positiu. Jornada celebrada a l’auditori de la Casa de Cultura que va reunir desenes de persones, amb representació també d’algunes associacions i que se va celebrar baix el títol “La proposta 100 + és teua”, on es recolliren noves propostes per al programa electoral.

En l’acte es va posar sobre la taula que gràcies a la pressió d’entitats com ara el Centre Excursionista o l’Associació Naturalista “El Reconco”, s’ha pressionat l’Ajuntament per tal de fer un primer pas per paralitzar l’atorgament de les llicències d’obres a les grans multinacionals de fotovoltaiques. Així mateix, la lluita de la Plataforma de Jubilats i Pensionistes de Biar va ser la que ha aconseguit el compromís d’un Centre de Dia per a Biar. Deixant a les clares que tindre un peu a les institucions i l’altre peu al carrer, formant part de la societat civil, és imprescindible per a qualsevol societat democràtica i eixe és el compromís de Sumem Biar: que la participació ciutadana deixe de se un “organisme florer” per convertir-se en vinculant en les decisions municipals.

Intensa campanya

A la festa de final de campanya de demà i l’acte d’ahir per escoltar la veu del poble i recollir noves aportacions per al programa electoral s’han unit tres actes més en menys d’un mes, fent un total de cinc actes públics organitzats per Sumem Biar.

En primer lloc la presentació de la candidatura, el 28 d’abril a la plaça del Raval amb el nostre candidat a l’Alcaldia de Biar, Kique Larios i la regidora per Compromís a l’Ajuntament de Biar i candidata, Tere Román, acompanyats per la vicepresidenta de la Generalitat Valenciana, Aitana Mas, el president de les Corts Enric Morera, i el Director General de Qualitat Democràtica Iñaki Pérez a la plaça del Raval.

Dos dies després, el 30 d’abril vam rebre al Passeig del Plàtano la visita de Joan Baldoví, candidat a la Presidència de la Generalitat Valenciana per Compromís, qui va mostrar el seu suport per Sumem Biar en un acte d’escolta del veïnat.

I en tercer lloc, el passat dimarts 16 de maig, en un acte a la plaça del Convent amb les intervencions de Kique Larios Álvarez, la Directora General de Política Territorial i Paisatge de la Generalitat Rosa Pardo, i la candidata per Unides Podem-Esquerra Unida a les Corts Estefania Blanes, en un amb l’encapçalament “Biar verd i sostenible”.

Publicaciones relacionadas

Botón volver arriba