Sumem Biar demana a l’equip de govern que se centre en la gestió local i s’oblide de debats estatals on no té competència

Bona part de la sessió del plenari de setembre va girar sobre la hipotètica llei d’amnistia que negocia el Govern en funcions, una moció a petició del PP

Sumem Biar ha valorat el plenari ordinari de setembre, en el qual l’equip de govern es va centrar més en la política d’àmbit estatal que en la gestió dels problemes del nostre poble. El debat de bona part de la sessió es va centrar en la hipotètica llei d’amnistia que està negociant el govern estatal. Una moció que va presentar el Partit Popular (PP) en una matèria on no té cap competència municipal i que s’allunya de la política local i la gestió biaruda.

Amb tot, sobre el tema de l’amnistia, Sumem Biar ha defensat que els conservadors en prefereixen d’altres, com ara l’amnistia fiscal de 2012, on es va lliurar de tributar impostos a prop de 30.000 particulars i 618 empreses que tenien el seu capital a l’estranger.

Per altra banda, la formació d’esquerres també va sol·licitar portar al debat l’augment en prop de 400.000 € de les obres corresponents al Pla Edificant al CEIP Mare de Déu de Gràcia en el torn de precs i preguntes. Així mateix, va preguntar per què l’Ajuntament no ha sol·licitat la subvenció per a l’escola matinera, com sí han fet altres municipis del nostre entorn.

A més, també va demanar a l’equip de govern si després de la consulta ciutadana es paralitzaran llicències d’obres a les plantes solars fotovoltaiques, com estan fent altres consistoris. Altres qüestions que es van tractar a petició de Sumem Biar van ser l’augment en 30.300 € del cost de contractació de personal per a la piscina municipals els mesos d’estiu, un 140% del total, en estar privatitzat el servici; i les mesures correctores per a que l’aigua de consum humà estiga dins dels límits recomanats de sulfats i per l’estat del Centre de Dia.

Uns temes, aquests sí, que per a Sumem Biar posen el punt de mira en la millora de la nostra localitat i l’adequada gestió dels diners públics dels veïns i veïnes de Biar.

Publicaciones relacionadas

Botón volver arriba