Sumem presenta el millor equip per una alternativa verda, feminista i valenciana per a Biar

Des de Sumem Biar: Acord per guanyar volem acostar un poc més l’equip de persones que formem la llista electoral per començar a fer realitat el pròxim 28 de maig el teu Biar amb un programa electoral de 100 propostes en favor d’una alternativa verda, feminista i valenciana per al nostre poble.

En primer lloc, el nostre candidat a l’Alcaldia de Biar, Kique Larios Álvarez, qui és funcionari de carrera de l’Ajuntament d’Alacant des de 1.999. Delineant municipal: urbanisme, obres i projectes, imatge urbana, cartografia i estadística.

Actualment treballa en el desenvolupament i manteniment del GIS municipal (Sistema d’Informació Geogràfica) de la Regidoria de Noves Tecnologies de l’Ajuntament d’Alacant.

Ha sigut President del Centre Excursionista de Biar del 2020 a 2023. Cofundador de l’associació cultural Alacant Desperta des de fa vint anys, coordinant les diferents associacions artístiques de les comarques d’Alacant que ho conformen, en l’àrea rock i altres músiques.

La número dos de la nostra candidatura és Malena Martínez Ferris, Màster en Gestió del Patrimoni per la Universitat d’Alacant (UA), compagina la seua activitat laboral amb un curs de Paleografia, Diplomàtica i Arxius.

Jugadora de futbol sala femení (1985-2001) i àrbitre de futbol sala col·legiada (1997-2005), a més a més de ser la primera dona àrbitre col·legiada a Alcoi i la província d’Alacant, obtenint el curs de Valoració de futbolistes amb el mètode AHP per la Universitat Politècnica de València (UPV). Vicepresidenta de l’Associació d’Amics del Patrimoni de Biar.

El tercer lloc de la candidatura és per a Tomàs Barceló Francés, tècnic especialista en electricitat i electrònica, actualment operari de manteniment. En quart lloc Tere Román Espasa, actualment regidoria per Compromís en l’Ajuntament de Biar, Tere és Infermera jubilada del Ministeri de Sanitat. El cinquè de la candidatura és Sergi Barceló i Trigueros, professor i Assessor de llengua, interculturalitat i cohesió social al Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

En sisè lloc Aída Domínguez Valls, Graduada en Tècnic superior d’Anàlisis i Control, també com a recurs preventiu. Actualment, treballa a Castalla com a Tècnic de control de qualitat de productes plàstics d’automoció i ajudant de preparació d’auditories ISO i IATF.

En setè lloc trobem Eduard Garcia Molina, editor de Biar Digital i formador. Seguidament, la huitena de la nostra candidatura és Tona Català Conca, escriptora i periodista de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals. La novena de la candidatura és Paula Bernabeu Hernández, estilista, i en desé lloc Mateu Molina Conca, arquitecte. El lloc número onze de la candidatura de Sumem Biar és per a Laura Valdés Martínez, mestra d’educació infantil, i el primer suplent Josep Xufre Román, fuster autònom, i finalment, tancant la llista està Laura Vidal Mas, especialista en Integració social.

Publicaciones relacionadas

Botón volver arriba